sobota 26. dubna 2014

Kokosky

Ťažko tu budem niečo opisovať. Pokiaľ ich neskúsite, neuveríte, aké sú dobré. Iba 4 ingrediencie, jednoduchá príprava... Poďme na to!

Potrebujeme:
  • 200g strúhaného kokosu
  • 80g podrvených mandlí
  • 50g trstinového cukru
  • 2 vajcia

Celé vajcia vymiešame s cukrom a pridáme k nim zvyšok ingrediencií. Na plech vyložený papierom na pečenie ukladáme hromádky, ktoré stierkou dotvarujeme. Pečieme pri 180°C asi 10 - 12 minút. Dávame pozor, aby sa kokosky nespálili.

Najlepšie chutia čerstvé, mäkkučké a ľahké ako pierko. Teda, zrejme chutia dobre aj na druhý deň, ale to som ešte nemala možnosť zistiť.

Priemerné výživové hodnoty na 100g:

bielkoviny
sacharidy
tuky
kJ
kcal
9,85
26,51
43,93
2203,68
526,13

Inšpiráciu k tomuto receptu som získala na webe www.angiebakes.com. Ďakujem za to.

Žádné komentáře :

Okomentovat