Potrebujeme:
- 200g strúhaného kokosu
- 80g podrvených mandlí
- 50g trstinového cukru
- 2 vajcia
Celé vajcia vymiešame s cukrom a pridáme k nim zvyšok ingrediencií. Na plech vyložený papierom na pečenie ukladáme hromádky, ktoré stierkou dotvarujeme. Pečieme pri 180°C asi 10 - 12 minút. Dávame pozor, aby sa kokosky nespálili.
Najlepšie chutia čerstvé, mäkkučké a ľahké ako pierko. Teda, zrejme chutia dobre aj na druhý deň, ale to som ešte nemala možnosť zistiť.
Priemerné výživové hodnoty na 100g:
bielkoviny
|
sacharidy
|
tuky
|
kJ
|
kcal
|
9,85
|
26,51
|
43,93
| 2203,68 |
526,13
|
Inšpiráciu k tomuto receptu som získala na webe www.angiebakes.com. Ďakujem za to.
Žádné komentáře :
Okomentovat